Let op: Vrijdag 26 april is Rozet om 20 uur gesloten. Zaterdag 27 april (Koningsdag) is Rozet de hele dag gesloten.
Geheim agent Max [Dyslexie editie]
Boek

Geheim agent Max [Dyslexie editie] ([2022])/ Manon Sikkel, illustraties Katrien Holland

Geheim agent oma en Faisel zijn op een geheime missie. Daarom verzorgt Max het tuintje van Faisel, waar hij robot Gember onmoet. Gember is Faisels nieuwste uitvinding, die nog niet helemaal goed werkt. Dan wordt Gember ontvoerd. Max moet Gember terugvinden, voor het misgaat. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar. Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype.

Aanwezigheid

Recensie

Vierde zelfstandig te lezen deel uit de serie 'Geheim Agent oma'*. De oma van Max is als geheim agent op een missie naar Zuid-Amerika, samen met geheim agent Faisel. Omdat het zomervakantie is, heeft Max beloofd om Faisels groentetuintje water te geven tijdens diens afwezigheid. Hier ontmoet Max de robot Gember, een nieuwe uitvinding van Faisel. Maar Gember is nog niet helemaal af, en werkt dus nog niet zo goed. Dan wordt Gember ontvoerd door de baas van de beveiliging van het ministerie van Geheime Zaken, die de robot wil inzetten voor beveiliging. Max, die later ook geheim agent wil worden, moet de robot proberen terug te halen voordat er iets verschrikkelijk mis gaat. Humoristisch en avontuurlijk eigentijds verhaal van meervoudig bekroonde kinderboekenschrijfster en Nederlands' kinderboekenambassadeur, met vaart verteld in tien getitelde hoofdstukken. Ruime bladspiegel en ruime interlinie. Niet te lange zinnen. Personages zijn grappige typetjes. Met leuke kleine bijpassende zwart-witillustraties. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar. Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype.

Specificaties

Nederlands | 9789463245463 | 76 pagina's

Titel Geheim agent Max [Dyslexie editie]
Uniforme titel Geheim agent oma
Auteur Manon Sikkel
Secundaire auteur Katrien Holland
Type materiaal Boek
Uitgave Deventer : Dyslexion Uitgeverij, [2022]
Overige gegevens 76 pagina's - zwart-wit illustraties - 24 cm
Annotatie Op titelpagina en omslag: Is Oma doorgestreept en er staat eronder in dikke letters Max - Oorspronkelijke uitgave: Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, (c)2021 - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype - Vervolg op: Geheim agent opa
ISBN 9789463245463
PPN 43665573X
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Robots ; Ontvoeringen ; Grootouders
Taal Nederlands