Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
De wilde paarden
Boek

De wilde paarden ([2023])/ Sandra Grimm, illustraties: Silvia Christoph ; Nederlandse vertaling [uit het Duits]: Elsbeth de Jager

Yara wil haar oma een bijzonder cadeau geven voor haar bruiloft, maar haar witte eenhoorn Zilverwind vertrouwt het niet. Met illustraties in kleur. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een sprookje in de serie over Zilverwind de witte eenhoorn*. Yara's oma gaat trouwen en Yara wil haar graag een bijzonder cadeau geven. Tijdens een buitenrit met Zilverwind ontdekt ze vier wilde, zwarte paarden in een wei. Hoe geweldig zou het zijn als haar prachtige witte eenhoorn samen met de zwarte mustangs de trouwkoets kon trekken? Yara belt met de eigenaar van de paarden, maar Zilverwind vertrouwt het niet. Yara zet de plannen door, maar had ze niet beter naar haar eenhoorn moeten luisteren? In vriendelijke stijl geschreven. Met bijpassende tekeningen in (voornamelijk) blauw- en groentinten. Voor lezers vanaf ca. 8 jaar. Sandra Grimm (1974) is een internationaal bekende Duitse schrijver, onderwijzer, redacteur en pedagoog. Haar werk werd in meer dan twintig landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789020654233 | 74 pagina's

Titel De wilde paarden
Auteur Sandra Grimm
Secundaire auteur Silvia Christoph ; Elsbeth de Jager
Type materiaal Boek
Editie [1e druk];
Uitgave [Alkmaar] : Kluitman, [2023]
Overige gegevens 74 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Silberwind das weiße Einhorn. - Bindlach : Loewe Verlag GmbH, (c)2017. - (Silberwind das weiße Einhorn ; Vol. 3)
ISBN 9789020654233
PPN 437523276
Genre sprookjes - paarden/pony's
Thematrefwoord Eenhoorns ; Magie ; paarden ; Bruiloften
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Zilverwind, de witte eenhoorn
Boek

Zilverwind, de witte eenhoorn (2022-...)

vol.
Uitgeleend
Sandra Grimm