Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
De smaak van perfectie
Boek

De smaak van perfectie een kookboek voor organisatieverbeteraars (juli 2023)/ André van Hofwegen en Willem-Jan Vos, redacteur: Susan van Ass

Praktische gids voor het verbeteren van bedrijfsprocessen door de toepassing van bewezen verbetermethoden en -technieken vanuit een overkoepelende filosofie.

Recensie

Een praktisch boek over het effectief toepassen van verschillende methoden en technieken om bedrijfsprocessen te verbeteren. Het succes van organisaties wordt bepaald door de kwaliteit en de snelheid waarmee bedrijfsprocessen worden verbeterd, maar welke methode is daarvoor het meest effectief? En hoe kunnen populaire verbetermethoden en -technieken samenwerken? De auteurs beschrijven in dit boek beproefde recepten voor het ontwikkelen en implementeren van geslaagde verbetertrajecten. Ze tonen daarbij het belang van het werken vanuit een sterke filosofie, waarbij methoden elkaar niet uitsluiten, maar juist complementair zijn. Helder en informatief geschreven, met gebruik van vakterminologie. Vooral geschikt voor organisatieontwikkelaars en managers. Met enkele schema's en illustraties in steunkleur blauw. André van Hofwegen en Willem-Jan Vos hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen en implementeren van complexe verbeterprojecten in organisaties. Ze zijn verbonden aan het adviesbureau Improven.

Specificaties

Nederlands | 9789461265593 | 238 pagina's

Titel De smaak van perfectie : een kookboek voor organisatieverbeteraars
Auteur André van Hofwegen
Secundaire auteur Willem-Jan Vos ; Susan van Ass
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Zaltbommel] : Haystack, juli 2023
Overige gegevens 238 pagina's - illustraties - 21 cm
Annotatie Met literatuuropgave, index
ISBN 9789461265593
PPN 439136334
Rubriekscode 366.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Organisatieontwikkeling; Methodiek
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Organisatie-ontwikkeling