De RozetCard

Rozet introduceert de RozetCard!
Een gratis kaart waarmee je bij Rozet en partners van Rozet allerlei voordelen en kortingen kunt krijgen. Je hoeft dus nog geen bibliotheeklid te zijn: de kaart is er voor iedereen!

Er komen regelmatig nieuwe partners en acties bij en de acties wijzigen per kwartaal. Kijk op deze pagina voor actuele acties en voorwaarden per actie.

De RozetCard

Voordelen van de RozetCard

  • Boeken lenen bij de Bibliotheek (zie voorwaarden budgetabonnement)
  • Korting en speciale acties bij partners van Rozet
  • Cursusaanbod afgestemd op jouw interesse profiel
  • Persoonlijk voordeel op cursussen, workshops en activiteiten​
  • Gepersonaliseerd aanbod via de MijnRozet omgeving
  • Gepersonaliseerde leeslijsten​
  • RozetCard Nieuwsbrief
  • Toegang tot Rozet communities
    (online omgeving waar je mensen met dezelfde interesses kunt ontmoeten)

Hoe kom je aan de RozetCard?

Je kunt de RozetCard tijdens de service-uren (klik hier voor alle openingstijden) in Rozet Centrum, Kronenburg en Presikhaaf verkrijgen.

 

Acties, korting en voordeel

Partner worden?

We streven ernaar om zoveel mogelijk Arnhemmers van een RozetCard te voorzien, en het aanbod voor hen steeds interessanter en uitgebreider te maken. Daarvoor zijn we altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners om zich aan de RozetCard te binden. Heeft jouw organisatie een interessante kortingsactie te bieden voor Arnhemmers? Mail naar communicatie@rozet.nl en wie weet kunnen we eens met elkaar in gesprek!

Meest gestelde vragen

Nee, de RozetCard is gratis en inclusief een budgetabonnement (tenzij je al een ander abonnement hebt).
Kijk op deze pagina voor meer informatie over onze abonnementen.

De RozetCard ís de nieuwe biebpas, maar dan aangevuld met voordelen en extra’s. Deze voordelen en extra’s zullen we in de loop van de tijd kenbaar en actief maken. We houden de RozetCard-houders op de hoogte via verschillende kanalen, zoals e-mail en social media.

Tenzij anders aangegeven, zijn de acties ‘aan toonder’, wat wil zeggen dat het tonen van de RozetCard voor voldoende is. Sommige acties zijn met actiecodes, zoals de voorstellingen van Theater aan de Rijn.

Nee, je kunt gebruik blijven maken van je huidige wachtwoord.

Nee, het oude pasnummer vervalt. Wel worden alle gegevens meegenomen naar je nieuwe kaart, zoals onder andere je uitleengeschiedenis.

Iedere bibliotheekpashouder kan een nieuwe RozetCard krijgen. We hebben er technisch alles aan gedaan om de oude met de nieuwe gegevens zo eenvoudig mogelijk over te laten gaan. De accounts blijven gekoppeld. Mocht je alsnog tegen problemen aanlopen, neem dan contact op met klantenservice@rozet.nl.

De voordelen van het Compleetabonnement ten opzichte van een Basisabonnement zijn onder andere: een langere leentermijn, gratis reserveren en geen te-laat-geld meer hoeven betalen.
Klik hier voor alle voordelen en de tarieven op een rijtje.

We hopen natuurlijk dat je Compleetabonnement zo goed bevalt dat je deze wilt voortzetten, maar wil je dat niet, dan kun je nadat je onze e-factuur of de vooraankondiging van de automatische incasso hebt ontvangen, dit alsnog aangeven. Uiteraard is het ook mogelijk om dit al eerder te doen voordat je abonnementsperiode afloopt.

Wij hebben niet meer gegevens van je dan dat we (nodig) hebben met de klassieke bibliotheekpas. Bij het afsluiten van een bibliotheekabonnement ga je akkoord met het gegeven dat wij enkele basis persoonsgegevens van je nodig hebben om het boeken lenen mogelijk te maken. Het verschil met de RozetCard is onder andere dat je je profiel kunt personaliseren, maar dan vooral op gebied van je voorkeuren. Hoe meer we van je voorkeuren weten, des te beter wij ons aanbod op jou persoonlijk kunnen aanpasssen. Bij Rozet-partners waar je gebruik kunt maken van de RozetCard, zullen je gegevens niet gebruikt worden.

We zijn hierover in gesprek met een recyclingsbedrijf.

Meer informatie

Voor overige vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice per mail (klantenservice@rozet.nl) of telefoon (026 – 354 3100). Tijdens onze openingstijden staan onze medewerkers je graag te woord!