Vernieuwers van de Toekomst

In samenwerking met Rabobank Arnhem & Omstreken, Presikhaaf University en Nederrijn maakt Rozet het leerprogramma ‘Vernieuwers van de Toekomst’ mogelijk.

Vernieuwers van de Toekomst is een traject waarbij wij jonge mensen verder helpen met hun carrière. Ben jij tussen de 18 en de 25 jaar oud? Heb jij de wil en de kennis om succesvol te worden, maar mis je het netwerk, de achtergrond en de ervaring om snel te groeien? Ben jij over de helft van je studie heen en heb jij een extra duw in de rug of hulp nodig? Dan hebben wij een programma voor je dat je alles leert, behalve hoe je toetsen en tentamens moet maken. Als maatschappelijke organisatie biedt Rozet dit programma met haar samenwerkingspartners kosteloos aan.

In een cursus van vijf avonden krijg je het volgende:
– 1 op 1 contact met leidinggevenden van organisaties en bedrijven.
– Advies van een imago-adviseur die werkt met politici, nieuwslezers en leidinggevenden van multinationals.
-Een professioneel theaterdocent die kijkt naar je houding, stemgebruik en voorkomen.
-Hulp met (online) communicatie en presentatie.
-Presentatietechnieken om sollicitatiegesprekken aan te kunnen gaan.
-Advies van succesvolle jonge ondernemers die obstakels hebben overwonnen.
-Oefengesprekken met leidinggevenden.
-Een netwerk om in contact te blijven met je medecursisten, om de baanzekerheid zoveel mogelijk te garanderen.
-Een certificaat als bewijs van deelname aan de cursus.

Wij vragen het volgende:
– Een open houding.
– Aanwezigheid (vijf woensdagen van 19:00 tot 22:00)
– Een motivatiebrief met foto, waarin je uitlegt waarom je dit programma nodig hebt.

Wij bieden twee cursusreeksen per jaar aan, vanaf oktober en februari. De avonden zullen op woensdagen plaatsvinden. Mocht je ouder zijn dan 25? Aarzel dan niet om je aan te melden! Stuur je motivatie in een filmpje of via mail (voor 5 oktober) naar tim.lenders@rozet.nl en/of nelleke.verweij@rozet.nl.

Clubvan10

We willen dat dit leerprogramma ondersteund gaat worden door tenminste 10 Arnhemse bedrijven, de Clubvan10. De Clubvan10 verbindt zich als sponsor en supporter aan het programma. Je hebt de mogelijkheid eigen vraagstukken in te brengen en van de jongeren advies te krijgen over diversiteit binnen jouw bedrijf. Jij kunt de jongeren, die na het programma een zakelijke carrière ambiëren, als eerste een baan aanbieden. Zo maak je diversiteit letterlijk onderdeel van je bedrijf en bereik je nieuwe markten en doelgroepen.

Interesse? Wil je meer weten over ‘Vernieuwers van de Toekomst’ en hoe het voor jouw bedrijf een meerwaarde heeft? Neem contact op met Patrick Ellenbroek (Marketeer Rozet) via 06 – 8278 3310 of Patrick.Ellenbroek@Rozet.nl.