Kleurpotloodtechnieken: kleur de motvlinder

CRE135-22A
Kleurpotloodtechnieken: kleur de motvlinder

Tijdens de "Veren en blinde druklijnen" lessen leer je twee potloodtechnieken in één cursus. Met de techniek veren kun je op een prachtige wijze kleuren in elkaar over laten lopen en speciale effecten in je werk toepassen. Met de techniek blinde druklijnen laat ik zien hoe je wit in je tekening vooraf kunt veiligstellen. We gaan deze twee technieken eerst oefenen om vervolgens je aan je eigen werkstuk te gaan werken. Dit doen we aan de hand van een van een motvlinder, waarbij we de poederige structuur van de vleugels gaan imiteren aan de hand van deze technieken.

Tijdens de lessen mag je gebruik maken van de materialen van de docent. Daarvoor betaal  je de eerste les €4,00 contant aan de docent.

Gegevens

Nog 10 plekken beschikbaar
Rozet Centrum
Kortestraat 16
6811 EP Arnhem
€ 80,00
Docent Angélique Krijnen
Woensdag 2 nov. 2022 19:30 - 22:00
Woensdag 9 nov. 2022 19:30 - 22:00
Woensdag 16 nov. 2022 19:30 - 22:00

Gerelateerde evenementen

Komende activiteiten

Aan de slag met VEGAN

Aan de slag met VEGAN

Wil jij graag weten hoe je vegan eten meer in je dagelijkse patroon kunt toevoegen? Je leert in deze cursus hoe je een ontbijt, lunch en diner klaarmaakt. Meld je snel aan!

3 oktober - 17 oktober
Arentheem College Thomas a Kempis
Kledingbieb- Outfit Library LESS

Kledingbieb- Outfit Library LESS

👗 | Iedere 3e vrijdag en zaterdag van de maand is in Rozet Centrum: de pop-up kledingbieb. Tijdens onze openingsuren is iedereen welkom om een kijkje te nemen in de collectie die per seizoen wisselt. Outfit Library LESS (de kledingbieb) biedt een ruime keuze aan dameskleding in allerlei stijlen en maten (34-54). 🧵| Alles wat je tijdens de pop-up ziet, kun je lenen met een strippenkaart of kopen. De kleding is met liefde geselecteerd, gewassen, gestoomd, als nodig gerepareerd (of zelfs vermaakt) en helemaal klaar om weer gedragen te worden!

21 oktober - 22 oktober
Rozet Centrum
Herfstfototocht

Herfstfototocht

Verkleurend blad, paddestoelen, zacht zonlicht. De herfst is prachtig om te fotograferen. Nu in Park Sonsbeek. 

22 oktober 13:30 - 16:30
Verzamelen voor het Sonsbeekpaviljoen