OPGETEKEND - strip- en graphic novelmarkt

OPGETEKEND - strip- en graphic novelmarkt

Uiteraard kun je tijdens OPGETEKEND weer terecht voor de coolste strips- en graphic novels op onze markt.
Met werk van nieuwe makers, classics, single prints en meer!

Met dank aan Studio Hoekhuis



    


Gegevens

Rozet Centrum
Kortestraat 16
6811 EP Arnhem
Donderdag 9 nov. 2023 16:00 - 21:30

Gerelateerde evenementen

Komende activiteiten

Tentoonstelling | Public Space

Tentoonstelling | Public Space

In de tentoonstelling Puclic Space zie je verschillende kunstenaars die werk hebben gemaakt voor de openbare ruimte of geïnspireerd zijn door de openbare ruimte. Bekijk onder andere hoe Eric Treillard met ‘The City Is A Playground’ een leeg en vergeten pleintje in een handomdraai omtovert tot een bruisend basketbalveld. Beklim één van de traptreden van City Guide to Kataro van Jasper Bloem en ervaar en bewonder deze complexe hyperdigitale stad vanuit een onalledaags perspectief. Maak een wandel- of fietstocht langs publieke kunstwerken en opvallende cultuurobjecten die kriskras door de wijken van Arnhem staan.De routes zijn samengesteld door Theo Brink van Stichting Kunst in de Publieke Ruimte. Verder zie je werk van Krista Burger, gemaakt i.s..m. leerlingen  basisschool Pythagoras - Pieter de Jong en de ingrepen in de publieke ruimte van studenten ArtEZ GDA. Loop langs de trappen van Rozet en bekijk de kaderwand en bezoek de expositieruimte De Vis op de derde verdieping. Voor meer achtergrond over Sporen in Gelderland ga je naar het Erfgoedcentrum in de kelder.Kom langs en laat je inspireren! Je vindt alle info op de Public Space pagina.

Rozet Centrum
Als kunst je vak is

Als kunst je vak is

Ben jij al geruime tijd actief als kunstvakdocent in het onderwijs? Ben je op zoek naar nieuwe ideeën, wil je sparren met je vakgenoten, en heb je zelf ook veel te delen? Schrijf je dan in voor het scholingstraject Als kunst je vak is. Tijdens dit traject staat jouw persoonlijke leervraag centraal. Daarnaast krijg je nieuwe inspiratie gevoed door inspirerende gastdocenten uit de praktijk. Een leven lang leren begint met deze bijeenkomsten.

12 oktober - 23 mei
Diverse locaties
Opening 'State Of Fashion 2024 curated by FDFA' bij Rozet

Opening 'State Of Fashion 2024 curated by FDFA' bij Rozet

Ja, ik ben graag bij de opening!Samen met State Of Fashion en Fashion + Design Festival Arnhem (FDFA) nodigen we je van harte uit voor de feestelijke opening van 'State of Fashion 2024 curated by FDFA' bij Rozet op vrijdag 17 mei vanaf 14.30 uur. In opdracht van State of Fashion is FDFA gevraagd om samen met aan Arnhem gelieerde ontwerpers en makers, te reageren op de thematiek van 'State of Fashion 2024 | Ties that Bind'. Hoe gaan makers uit het mondiale Zuiden om met koloniale erfenissen die verankerd zijn in kleding en stoffen? Hoe ontwikkelen ontwerpers doorgegeven tradities en hoe gaan ze om met de urgente vraagstukken van onze tijd?Uit de Open Call aanmeldingen zijn de volgende makers geselecteerd. Hankyul Jeong samen met HongKai Li en Jiwoo Lee, Raven (Gerbrand Bos, Elike Roovers en Wandana Biekram), Batuhan Demir samen met Ülkühan Akgül, Sophie Roumans en Bas Kosters. Hun werk zie je tijdens State of Fashion 2024 curated by FDFA in Rozet. Meer informatie over de makers vind je hier. Op 17 mei wordt tevens de zeefdrukinstallatie van Farah Fayyad in Rozet geactiveerd, van 13.00 tot 16.00 uur. Als bezoeker kan je kledingstuk(ken) of een draagtas naar Rozet brengen om ze gratis te laten bedrukken met een uniek design van State of Fashion 2024!  

17 mei 15:30 - 17:00
Rozet Centrum

Terugkerende activiteiten

Expositie | Arne Hendriks - The Incredible Shrinking Man

Expositie | Arne Hendriks - The Incredible Shrinking Man

Rozet Centrum