VV banner 02

Ken je de Verhalenvangers al? Ze zijn nieuwsgierig en altijd hongerig naar een nieuw verhaal. Lid worden van de Verhalenvangers is gratis, superleuk en (mooi meegenomen!) leerzaam.

We kennen ontelbaar veel verhalen. Grappige en ook fantasierijke verhalen om bij weg te dromen. Of verdrietige en gewoon-leuk-om-te-weten verhalen. Hoe word ik astronaut? Hoeveel mensen wonen in Timboektoe? Waarom woont een eskimo in een iglo? Wat is het leukste boek over paardrijden? Onze Verhalenvangers gaan op jacht naar de antwoorden met activiteiten en alle soorten boeken en materialen.

Lezen (stiekem) leuk maken
Kinderen die veel lezen doen het vaak beter op school. Niet ieder kind vindt lezen leuk. Maar kinderen zijn wel allemaal gek op verhalen. De Verhalenvangers laten alle kinderen verhalen ontdekken: door te luisteren, bekijken, vertellen en te lezen. Kom met je kind naar de bieb voor een gratis Verhalenvangerspas en doe ook mee!

De vangst is geopend!
De Verhalenvangers kunnen iedere dag nieuwe verhalen vangen in Rozet, Presikhaaf, Kronenburg, de Jeugdbibliobus én op onze website (www.bibliotheekarnhem.nl/verhalenvangers). En nog leuker: ze kunnen meedoen aan een van de vele vangactiviteiten.

Thema´s en maandelijkse activiteiten
Er zijn vaste maandelijkse activiteiten en activiteiten rondom thema´s. In januari en februari duiken we in Verhalen van Ver en maart en april staat in het teken van de verhalen van Moeder Natuur.

Lees meer over de Verhalenvangers, meld je kind aan en kom naar de activiteiten!